5 sminkprodukter som jag alltid har i necessären

Låt oss kickstarta denna härliga morgon med att kika i min necessär! Här nedan kommer fem av mina absoluta favorit skönhetsprodukter som jag inte kan leva utan.

Benefits Porefessional Primer

Jag jobbar ofta väldigt långa dagar och efter jobbet åker jag direkt till stan för att umgås med familj, vänner eller min pojkvän. Min hektiska vardag gör det livsviktigt att sminket håller sig på plats, under hela dagen! Därför är jag helt besatt av primers. Denna primer gör inte bara så att sminket håller mycket längre utan den gör även din hy helt enastående. Huden blir lenare och säg hejdå till porerna. Primers sätter sminket på plats och vid exempelvis fotografering ger det ett proffsigt resultat så som en photoshopeffekt, du får inga skavanker i ansiktet men behåller ändå din naturliga finish.

Clarins Instant Concealer

Denna concealer är verkligen min räddare i nöden! Efter en applicering är mina mörka ringar under ögonen som bortblåsta och istället är huden strålande och ögonen ser mycket piggare ut. Detta är verkligen ett måste i min necessär, den räddar allt från tidiga mornar på väg till jobbet till dagen efter en festlig kväll.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP HD Studio Photogenic Finishing Powder

Denna produkt kan jag rekommendera till alla som använder sig av foundation. Detta finishing powder är nämligen optimalt för att sätta sin foundation med. Det håller sminket på plats hela dagen och motverkar både glans och oljig hy, utan att den mattar ner huden för mycket. Det som jag tycker är allra bäst med detta puder är att det är väldigt finmalet vilket leder till att huden blir både len och strålande. Man får en väldigt naturlig finish och det känns varken kladdigt eller onaturligt.

Milani Baked Blush

Förutom concealer är blush min go-to produkt när jag snabbt vill se piggare och fräschare ut! Denna blush från Milani är väldigt pigmenterad, blandas lätt in i huden och ger en flirtig, fin lyster till ansiktet!

Gabrielle Chanel

Denna produkt är väl egentligen inte en sminkprodukt men den är så viktig för mig att den får vara med i detta inlägg ändå. Jag har nämligen gått och kärat ner mig totalt i Chanels nya parfym ”Gabrielle”. Åh vad magiskt den är. Den doftar blommor, sommar och äventyr! Jag får alltid komplimanger att jag doftar gott när jag använder denna parfym.