Bästa inpackningar för ditt slitna sommarhår

Under sommar och semestertider är det lätt att håret slits extra. Det utsätts för sol, saltvatten och andra påfrestningar vilket gör att topparna klyvas och håret överlag blir frissigt och torrt. Då är det viktigt att behandla det med skonsamma produkter som gör underverk. Här kommer helt enkelt fyra härliga inpackningar som räddar håret efter all sol och bad under sommaren!

John Freida Frizz ease miraculous recovery

Säg hejdå till frissigt hår! Med denna hårinpackning kommer ditt hår få ett helt nytt liv. Jag själv drabbas ofta av frissigt hår efter sommaren då det tagit skada av sol och vatten, så då är denna produkt optimal. Bra hårprodukter kostar ofta väldigt mycket men jag tycker att denna produkt är otroligt prisvärd. En förpackning på 150 ml kostar endast runt hundralappen, vilket är otroligt värt med tanke på hur bra den fungerar!

Maria Nila Pearl silver color refresh

Efter en sommar med klor, havsvatten och för mycket sol behöver håret återhämta sig. Denna inpackning återfuktar håret på djupet och lämnar ditt hår mjukt och lent. Visst låter det bra? Men lyssna nu, det finns en till sak som är fantastisk med denna inpackning! Den är pigmenterad. För mig som är blond innebär sommaren en förändring i hårfärgen, jag har nämligen en tendens att få gula toner. Då är denna perfekt, efter bara en användning är allt det gula som bortblåst och håret får en fräsch askblond nyans istället.

Living proof Restore mask treatment

Denna kan jag tipsa er som har riktigt skadat hår om! Det krävs bara en endaste användning för att man ska se skillnad på håret. Jag uppfattade denna produkt som att den gav mitt hår mer glans och håret kändes mycket starkare! Dessutom tycker jag att håret blir lättare att styla när man använder sig av denna inpackning.

Label.m Intensive mask

Denna produkt har blivit min nya favorit! Det är ett under att jag aldrig hört talats om den förut, för den är verkligen helt magisk. Inte bara har den ett UV-skydd inbyggt (perfekt för semester och sommar helt enkelt) utan på 3 minuter är ditt torra hår puts väck. Denna inpackning är fullspäckad med olika oljor och sheasmör vilket verkligen syns och känns på håret. Bra ingredienser är a och o när det gäller skönhet, och det får denna hårinpackning extra poäng för!