Gör dina egna Chrome naglar hemma

En utav de absolut hetaste trenderna inom skönhet är utan tvekan chrome nails. Jag brukar vanligtvis fixa mina naglar på salong och har flertalet gånger efterfrågat just chrome-naglar. Det är trendigt, snyggt och en riktig cool detalj som livar upp alla outfits.

När jag skrollade igenom mobilen och bläddrade runt på alla sociala medier såg jag flera stycken som har gjort sina egna chrome-naglar. Det är ju prisvärt att prova eftersom att gå till salong inte är särskilt roligt för plånboken. Det enda som man behöver är Isadoras chrome puder och därför sprang jag direkt och köpte det. Det är så mycket billigare än att fixa dem på salong och dessutom är det riktigt roligt att pilla med sina naglar och få dem att se helt felfria ut. I detta inlägg tänkte jag visa er hur man gör!

Hur gör man?

  1. Du börjar med att måla naglarna med ett baslack och sedan med ett färgat lack. Du väljer själv vilken färg du vill ha på lacket, det kommer att ändra utseende när man sätter på chrome pudret sedan så man får testa sig fram och se vad som blir snyggast ihop.
  2. Låt nagellacket torka i några minuter, så att de inte är kladdigt men fortfarande inte helt torrt.
  3. Häll ut lite av pudret i locket. Man behöver inte alls mycket eftersom det är så pass pigmenterat.
  4. Gnugga runt pudret på nageln, med hjälp av din fingertopp. Gnugga tills nageln är helt täckt med puder.
  5. Måla med topplack.
  6. När allt är helt torkat är det bara att tvätta av det resterande pudret som har hamnat utanför, med vatten.

Klart! Salongs-snygga naglar på bara några minuter.

Mitt resultat!

Jag blev supernöjd med mitt resultat. Tycker det blev riktigt snyggt faktiskt och det var inte alls så svårt som jag trodde att det skulle vara! Dessutom är det ju så himla prisvärt, om man jämför vad det skulle kostat att ha gjort liknande naglar på en salong. Snygga naglar, fräscht hår och en snygg sminkning gör att utseendet är på topp.