Jag har testat primers – Det här är mina resultat!

I dagens inlägg hade jag tänkt göra ett litet test av tre olika primers och sedan kröna en vinnare. Alla dessa tre är i samma prisklass då jag tänkte att det var lättast att jämföra om de var i liknande pris.

Benefit – The porefessional

Jag har alltid haft väldigt mycket porer och sedan jag började använda denna produkt känns det som hela mitt liv har förändrats. Det är ofta väldigt svårt att täcka porer men med denna produkt är det fullt möjligt! Denna produkt suddar bort allt som heter porer och lämnar din hy len, jämn och matt. Får ett mycket bra betyg av mig.

Mac – Prep+prime skin base visage

Denna primer fick redan vid första användningen sig en rejäl prövning. Nämligen att överleva ett riktigt svettigt konditionspass på gymmet. Och vet ni vad? Sminket satt kvar! Denna primer gjorde verkligen att min foundation satt kvar på plats och huden var så gott som felfri. Förutom att den fäster sminket väldigt bra så anser jag även att denna primer minskade mina porer och även tog bort mycket att min rödhet.

Too faced – Primed and poreless skin smoothing primer

Vill du också kunna hashtagga #nofilter på dina bilder på instagram? Då är det den här produkten som du ska använda! Den är lätt att använda och ger din hy direkt en photoshopeffekt. Huden blir jämn, strålande och matt. Ett sådant resultat som man vill uppnå.

Och vinnaren är….

Prep+prime från Mac! Även om jag hade svårt att välja en vinnare då alla tre produkter var väldigt bra, blev det tillslut denna som jag gillade extra mycket. Den var helt enkelt allt i ett. Inte bara gjorde den att sminket höll sig på plats (någonting som jag inte uppfattade från varken Benefits eller Too Faced) utan den bidrog dessutom till förminskade porer och en jämnare hudton.

Jag är verkligen nöjd med alla mina resultat, det märks verkligen hur viktigt det är med en bra primer. På tal om resultat! Ni har väl inte missat att kika in när jag testar att göra egna Chrome naglar hemma!