Mina favortitparfymer just nu

Om det är någonting som jag verkligen älskar (förutom väskor!) så är det lyxiga parfymer. Jag är inte en sådan person som har samma doft på min hela tiden, utan jag gillar att experimentera och prova nytt. Under hösten och vintermörkret använder jag gärna parfymer med mycket mysk och ambra, samtidigt som jag gärna matchar brunbrända ben med blommiga, lätta dofter.

I detta inlägg tänkte jag tipsa om fyra av mina favoritparfymer just nu. Jag tycker alla dessa parfymer har en härlig doft av värme och är perfekta nu i slutspurten av sommaren.

Escada – Fiesta carioca

Om det är någonting som Escada alltid lyckats med så är det att kapsla in doften av härliga sommardagar i en flaska. Det finns ingen annan som är så skickliga på att skapa parfymer som doftar precis som man vill att de ska göra. Deras nyaste doft ”Flesta Carioca” har huvudtoner av passionsfrukt och hallon. Det är en varm doft med sensuella vibes som får mig att längta tillbaka till sommaren.

Chanel – Gabrielle

Ni vet ju redan att jag är helt och hållet förälskad i denna nya doft från Chanel. Jag höjde den över skyarna när jag skrev om olika sminkprodukter jag inte kan leva utan. Jag har aldrig fått så mycket komplimanger för att jag doftar gott som jag får när jag bär denna parfym. Den är blommig, fräsch och mogen. Perfekt för livets alla tillfällen och världens alla platser.

YSL – Black opium floral shock

Jag är nog inte ensam om att älska YSL’s parfym Black Opium. Den har blivit hyllad världen över och syns både i skönhetstidningar och på reklamskyltar. Nu har YSL kommit med ett nytt, somrigt tillskott i Black Opium serien som är omöjligt att inte tycka om. Denna parfym är både friskare och blommigare än de tidigare dofterna av YSL. Den doftar huvudsakligen av citrus och gardenia vilket enligt mig är den perfekta kombinationen.

Missoni – Missoni

Missoni är kända för mycket men trots det har jag inte hört speciellt mycket om deras parfym. Trots att den inte riktigt slagit igenom än kan jag med handen på hjärtat rekommendera deras parfym Missoni. Den är inspirerad av solnedgången och doftar som ett härligt fruktfat. Smultron, päron och blodapelsin… you name it. Allt som luktar gott i en härlig, vacker flaska helt enkelt!