Om mig

Äntligen har jag tagit tag i något som jag tänkt på alldeles för länge. Jag har skaffat blogg! Det var verkligen på tiden. Jag har länge inspirerats av stora bloggare som Kenza och Kissie men har aldrig tagit saken i egna händer, men nu är det dags.

Jag heter iallafall Angelica och jag är 23 år gammal. Efter att växt upp på en gård långt nere i Skåne har jag precis flyttat till Malmö för att uppfylla en av mina drömmar; att jobba med skönhet. När jag blev erbjuden ett jobb på Kicks inne i Malmö centrum så tvekade jag inte en sekund på att säga ja och packa ihop hela mitt liv och flytta hit. Jag har alltid haft en förkärlek för allt som har skönhet att göra. Smink, hudvård, hårprodukter, och allt som hör till.

Förutom skönhet har jag även ett stort mode-hjärta. När folk frågar vart jag bor brukar jag alltid säga ”i Malmö med min pojkvän och lite för många skor”. Jag inspireras av det kreativa när det gäller mode, jag kan sitta i timmar och studera sömmar, färger och mönster. Det är otroligt vad mycket magiskt man kan göra med lite tyg och en nål.

Fem snabba om mig

– Min bästa frukost är två rostade skogaholmslimpor med hushållsost och en kopp svart kaffe.

– Jag brukade sy mina egna kläder när jag var yngre och mitt drömyrke var att bli designer.

– På fest är jag alltid den som dansar mest!

– Jag och min pojkvän träffades vid toaletterna på Bråvallafestivalen för fem år sedan.

– Jag älskar väskor mer än någonting annat. Jag drömmer om väskor, pratar om väskor, tänker på väskor, älskar väskor… Väskor, väskor, väskor! Det finns ingenting bättre.

Vad kommer du att hitta här på min blogg?

Här på min blogg kommer ni givetvis få lära känna mig och ta del av min vardag, men min huvudfokus kommer ligga på mode och skönhet. Det är trots allt mina två största intressen i livet! Jag kommer göra allt från att tipsa om mina bästa modetips till att skriva om mina innersta tankar. En härlig blandning mellan det yttre och det inre, vad tycker ni om det?

Hoppas ni finner mig intressant och vill ta del av allt jag väljer att lägga upp här!