Packar för en Weekend i Madrid

Hej från pack-kaoset! Jag har äntligen tagit tag i mig själv och påbörjat min packning inför Madrid. Jag och mina två tjejkompisar ska åka till Madrid på en weekend och jag är väldigt taggad på vår resa! Jag tänkte passa på att dela med mig av vad jag packar ner i resväskan, lite outfits som passar i en storstad och några skönhetsprodukter jag inte kan resa utan.

Tips för outfits i en storstad!

– Kolla vädret innan du åker iväg: Att ta med sig korta kjolar när väderappen visar regn hela helgen leder till onödigt mycket packning.

– Sköna skor är a och o: Är man inte bekväm är man inte heller sitt bästa jag! Eftersom man går väldigt mycket i stora städer är det superviktigt att ha ett par riktigt sköna skor. Bekväma skor behöver inte betyda tråkigt, utan det finns massvis av sneakers som är riktigt fashionabla.

– Breda användningsområden: Ett exempel på plagg som har flera olika användnings områden är den lilla svarta. En svart klänning är inte bara ett måste i varje kvinnas garderob, utan även i varje kvinnas resväska. En svart klänning är perfekt till dagtid med en naturlig sminkning och gympaskor. När kvällen närmar sig är det bara att byta ut skorna mot ett par klackar och på med ett rött läppstift!

Skönhetsprodukter man måsta ha med sig på resan!

– Parfym: En del människor behöver smink och nyfönat hår för att känna sig fräscha, men för mig är det ofta doften som ger mig allra bästa självförtroende. Att dofta gott är superviktigt för mig. Om ni missade mitt inlägg om mina parfymfavoriter kan ni läsa det inlägget här. Där ser ni vilka parfymer jag använder mest! Jag har köpt en av de parfymerna i ett miniformat vilket passar perfekt om man bara har handbagage. Stort tips, då slipper man dessutom riskera att flaskan går sönder i resväskan som är incheckad.

– Hårvård: Märket John Freida har en produkt som jag verkligen älskar. Den heter ”Frizz ease miraculous recovery” och tar, som namnet avslöjar, bort frissigt hår! Resor innebär ofta att många bilder tas och då finns det ingenting som är värre än att håret ser dåligt ut på vartenda foto! Därför tar jag alltid med denna inpackning för att minska chanserna för frissigt och ovårdat hår!