Väskor jag drömmer om

Jag älskar väskor, det är något speciellt med dem. Oavsett hur många jag har, vill jag alltid ha fler. De gör mig glad i själen, piggar upp en tråkig outfit, följer med på första dejter, luncher och arbetsintervjuer. En väska finns alltid där och jag vet, det låter galet, men tänk på det. Om det är någonting som man alltid bär med sig, så är det sin väska. Den hänger på axeln eller vilar i armvecket, fylld av viktiga föremål, genom hela livet. Det är därför jag tycker att alla är värda att unna sig en riktigt lyxig, vacker väska någon gång i sitt liv!

Det finns många människor om har åsikter om att lägga så mycket pengar på materiella saker, men jag kan bara försvara mig med en mening. The heart wants what the heart wants.

Chanel Boy Bag

Karl Lagerfeldt är verkligen en stor inspiration för mig. Allt han gör är helt magiskt och helt enastående! En av mina favoriter som han har lanserat är Chanel Boy Bag. Den väskan har ni säkert sett på diverse sociala medier, den är verkligen en populär väska hos stil-ikoner världen över och jag förstår verkligen varför. En vardags- och party väska i ett!

Saint Laurent Monogramme Tassel Satchel

Denna väska från YSL är en riktig klassiker. Det är en axelväska med metallkedja, något som varit trendigt väldigt länge, och den har dessutom en tassel i samma nyans. Denna väska skulle inte bara vara någonting för tassel-älskaren Maria Montazami utan väskgalna jag hade mer än gärna burit denna vackra skapelse till festligare tillfällen.

Gucci Dionysus

Sist men inte minst, min drömväska. Gucci Dionyus är verkligen perfekt på alla sätt och vis! Den finns ju i såklart i alla basfärgerna men jag tycker de väskorna som är lite mer ovanliga, i häftiga färger och med vackra broderier, är helt magiska! Jag hade verkligen velat ha en Gucci Dionysus i röd mocka eller med de härliga blommorna!